Adverteren

Feest in eigen tuin


Wonen 19 Oct 2020
Feest in eigen tuin

Wat je ook te vieren hebt, het is leuk om een feest in eigen tuin te vieren. Je zou het een tuin feest kunnen noemen, dit wordt ook vaak gedaan als je niet perse een reden hebt om te feesten. Misschien vind je het wel gewoon gezellig om mensen uit te nodigen en dan doe je dat wanneer het lekker weer is. Een lekkere BBQ of catering erbij, een tent in de tuin en iedereen legt bijv. een vast bedrag in en dan heb je het samen erg leuk, een hele dag of avond!

Het gaat er om dat je dan weer fijn samen kunt zijn en bij kunt praten. Zeker met mooi weer is iedereen goed gehumeurd en gaat dat helemaal goedkomen. We mogen allemaal wel eens wat meer stilstaan bij de mooie momenten in het leven en dat kan dan vorm krijgen door samen te feesten. Lekkere hapjes, een drankje, zonnetje en goede muziek en dan kan er al veel gezelligheid zijn!

Pasen vieren met de kinderen

Een leuk feest wat ook vaak in de eigen tuin wordt gevierd is Pasen. Kinderen zijn er dol op dat ze dan paaseitjes mogen zoeken en dat is toch ook een fijn moment wat je samen kunt beleven? Ze kunnen zelf eventueel ook eitjes schilderen en in de tussentijd kun jij de chocolade eieren in de tuin verstoppen. Dit kan natuurlijk ook binnen en buiten en dat is alleen maar leuk als je dat voor ze kan doen.

Naderhand lekker samen smullen en misschien verstoppen de kinderen ze dan nog wel even voor jou. Alleen maar leuk om zo samen bezig te zijn en te genieten van de mooie dagen. Pasen en de lente gaan mooi samen, vaak staan er mooie narcissen in bloei en dat geeft toch een mooie sfeer aan deze dagen.

Aandachtspunten bruiloft
Informatief 27 Feb 2021

Aandachtspunten bruiloft

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen