Adverteren

Hoe vier jij je verjaardag in corona tijd?


Actueel 23 Mar 2021
Hoe vier jij je verjaardag in corona tijd?

 Door COVID-19 mogen er niet veel mensen meer op bezoek komen en dat is wel jammer omdat je dan je verjaardag niet goed kunt vieren. Hoe zou je het toch kunnen vieren en je dan ook aan de regels kunnen houden? Er zijn daar verschillende manieren voor bedacht. Veel mensen vinden het vervelend voor kinderen, die kijken er vaak naar uit en dan met name de cadeautjes die ze dan krijgen. Je kunt dan op de ene dag een oma laten komen en de andere dag iemand anders.

Zo kun je dus een aantal dagen de verjaardag vieren en dan is je kindje toch jarig. Maar wat ook wordt gedaan is dat ze bijv. allemaal langsrijden en dan een cadeautje ergens neerleggen. Je kunt dan iedereen toch op afstand zien en dan krijgen je kinderen toch wat leuks! Een soort drive in voor de verjaardag noemen ze dat ook wel.

Toch feesten!

Er zijn dus al een paar manieren genoemd hoe je in corona tijd toch een verjaardag kan vieren. Als het over je eigen verjaardag gaat dan kun je misschien denken ik vier het later in het jaar of samen met mijn partner, wanneer het beter weer is en corona weer voorbij is. Helaas moeten we daar nog wel even op wachten, maar zo kun je wel een mooi feest tegoed houden en dan alvast sparen voor een groter feest!

Als het virus weg is, dan willen veel mensen weer flink feesten, een zaal afhuren of een tent in de tuin, muziekje erbij, een lekker hapje en drankje en dan ga je weer helemaal los! Even alles inhalen van de afgelopen tijd, maar het zal vast en zeker goed voelen wanneer je weer zonder zorgen je eigen verjaardag mag vieren. Dat is een moment waar we allemaal naar uitkijken.    

Aandachtspunten bruiloft
Informatief 27 Feb 2021

Aandachtspunten bruiloft

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen